Private Case Oy

Private Case on suomalainen, korkealaatuisia stationery -tuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. salkut, vihkot, kalenterit, kansiot, säilytyslaatikot, paperikorit ja pakkaukset. Ominaista Private Case -tuotteille on pelkistetty, oivaltava design ja uusiomateriaalien käyttö. Private Case -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Ideasta yritykseksi

Private Case sai alkunsa vuonna 1985, kun rakennusarkkitehti, teollinen muotoilija Ari Korolainen etsi itselleen tyylikästä ja kätevää ratkaisua erilaisten piirustusten kuljettamiseen. Kun sopivia tuotteita ei ollut tarjolla, Korolainen päätti suunnitella muutaman salkun itselleen eri käyttötarkoituksia varten. Ajaton, yksinkertaisen kaunis muoto ja hyvä käytettävyys olivat tuotesuunnittelun lähtökohdat. Kun Korolainen kohtasi uusiopahvin etsiessään oikeanlaista materiaalia tuotteilleen, hyvä fiilis vei mennessään. Uusiopahvista huokui luonnonmateriaalin hyvä tuntu ja kierrätysmateriaalin ekologinen käyttö vain vahvisti oikeaa materiaalivalintaa.

Korolaisen käyttämät uusiopahvisalkut saivat paljon huomiota ja kyselyjä mistä niitä voisi hankkia. Pian olikin pystyssä designtuotteita uusiopahvista valmistava yritys, Private Case. Private Casen mallisto laajeni salkkujen lisäksi muilla tuoteryhmillä kuten vihkot, kalenterit, kansiot ja erilaiset säilytyslaatikot. Pahvin rinnalle valmistusmateriaalina on tullut uusionahka, joka on mahdollistanut kokonaan uudenlaisten Private Case -tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen, esimerkkinä laptop -salkut.

Kansainvälisesti palkittua suomalaista muotoilua

Jatkuva tuotekehitys on pitänyt Private Casen muotoilun huipulla jo vuosikymmeniä. Tuotteet ovat edustaneet suomalaista muotoilua eri puolilla maailmaa ja saaneet useita sekä kotimaisia että kansainvälisiä muotoilupalkintoja.

Lista palkinnoista ja tunnustuksista

Yhteydenotto

Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.